Lichide LiQua – simte savoarea țigării tale electronice !

E-lichidele Liqua vă oferă o senzație autentică, unică  a vapatului !

Gama largă de produse Liqua este concepută pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale vaperilor adevărați.

Lichidele LiQua sunt un partener real in lupta anti-fumat, pentru ca ele va insotesc pe tot parcursul experientei.

Oferta celor de la LiQua se imparte in 4 categorii in functie de concentratia de nicotina: LiQua High, LiQua Medium, LiQua Low si LiQua Zero, adica avand o cantitate mare, medie, mica de nicotina si respectiv fara nicotina.

Toate aceste categorii includ exact aceleasi arome.

Avantajul lichidelor LiQua este ca elimina 100% stresul schimbarii aromei si va ofera acelasi gust catifelat, de o calitate incomparabila intotdeauna, indiferent de concentratia de nicotina.

Producatorii lichidelor LiQua nu se gandesc numai la ajutorul pe care il pot oferi pentru a alimina fumatul de tutun, ci merg un pas mai departe si va ofera instrumentele necesare pentru a reduce treptat, sau chiar elimina complet, consumul de nicotina.

Este comercializată de etigara-electronica.ro la prețuri incomparabile intr-o varietate completă de arome și concentrații pentru a acoperi toate cerințele consumatorilor.

Lichidele Liqua sunt făcute în medii controlate, respectând toate normele internaționale, fiind 100% naturale și sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>