Despre Dekang

Dekang este cel mai cunoscut lichid pentru tigara electronica.Acest lichid se gaseste ambalat la sticlute de 10ml, 20ml si 30ml cu diverse concentratii de nicotina si arome.Concentratiile de nicotina incep de la 24mg pe 100ml pana la 0mg pe 100ml. Firma producatoare se numeste Dekang Biotechnology Co. Ltd.In tara noastra se gasesesc doua feluri de lichide Dekang unele care au sticluta cu capac alb si inscriptia YNDK si altele care au capacul sticlutei colorat in functie de concentratia de nicotina acestea sunt tot Dekang dar sunt distribuite de Boge unul din dealarii importanti ai celor de la Dekang.

Firma Dekang Biotechnology Co. Ltd a fost fondata in 2003 si se ocupa cu dezvoltarea si productia de aditivi alimentari, produse chimice si farmaceutice si extracte din plante.
Deoarece in ultimul timp s-a dezvoltat foarte mult productia de lichid pentru tigari electronice au fost nevoiti sa deschida o fabrica proprie pentru procesarea tutunului.
Intrebarea multora este ce contin aceste lichide, baza este propilen glicol sau glicerina vegetala deaceea o sa gasiti la comercializare lichide PG (propilen glicol) sau VG (glicerina Vegetala) cele doua se gasesc amandoua in lichide dar in diferite concentratii.

Lichidele Dekang contin:

– Propilen glicol – Este un compus organic incolor, inodor si cu un gust dulceag este dizolvabil in apa, alcool si cloroform. Se foloseste ca solvent in produsele farmaceutice, alimentare, cosmetice. Demulte ori este confundat cu varianta toxica „etilen glicol”. PG devine daunator doar in cantitati foarte mari.
– Glicerina vegetala – Este un solvent vegetal, incolor, vascos si cu gust dulceag. Este extrasa din uleiul de rapita, palmier sau cocos si se foloseste ca emolient in produsele farmaceutice, cosmetice.
– Extract Vanilie 11% – Se extrage din boabele de vanilie prin macerare daca se ingereaza in cantitati mari este periculoasa pentru ficat.
– Acidul malic 3%- Este cunoscut ca E296, nu este cancerigen este folosit ca aditiv alimentar iar in mod natural se gaseste in sucul de mere. Folosit foarte des impreuna cu praful de copt pentru albirea dintilor.
– Metil ciclopentan – Este un compus organic aromatic, incolor. Este folosit in industria farmaceutica si a parfumurilor.
– Piperonal – Este un compus organic cunoscut si sub numele de heliotropin poate sa fie alb sau incolor are un miros floral similar cu cel de vanilina sau cires. Este foarte des folosit in dulciuri, parfumuri si aromoterapie.
– Damascones – Este un component al uleiurilor esentiale se gaseste in uleiul de trandafiri.
– Uleiul de trandafiri – extract din florile de trandafiri
– Acetil pirazina – Este un compus folozit foarte mult in industria alimentara (carne, cafea, popcorn, etc)
– Rhodinol – Este un alcool care apare natural in uleiurile de muscata si lamaie se foloseste in produsele cosmetice si parfumerie.
– Eleutherosides – Sunt un grup de compusi chimici care sunt extrasi din diverse radacini de plante medicinale una din cele mai cunoscute plante se numeste Ginseng Siberian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>